Een ‘eigenaar’ zijn van een (huis)dier komt met verantwoordelijkheid, aanpassingen en een hoop leren. Als ik een wilde gok moet maken, dan ga ik er vanuit dat de meeste aanstaande eigenaren starten met informatie verzamelen het moment dat ze besluiten dat ze misschien wel een nieuw dier in hun leven willen. En al die kennis komt tegelijk met een heleboel keuzes. Wat ga ik voeren? Welke merken ga ik gebruiken? Welk tuigage is het beste? Welke kooi is het beste? Waar ga ik trainen en hoé ga ik trainen? En zo nog veel meer vragen dan ik hier kan opschrijven. Zelf heb ik uiteraard ook een heleboel van deze vragen gehad, sommige vragen komen zelfs meermaals terug in het leven van je (huis)dier. En om eerlijk te zijn, al die vragen komen soms ook met een hoop onzekerheid.
Doe ik dit wel goed?

Op deze website en in de berichten die ik op social media plaats zie en lees je dingen rondom die keuzes en voornamelijk rondom de keuzes die ik heb gemaakt. In al die jaren krijg je vanzelf voorkeuren en zijn er producten waar je sneller naar neigt. Ik kan me voorstellen dat het interessant is om te weten wat ik gebruik en misschien ook waarom. Zeker als je zelf op zoek bent zijn de ervaringen van een ander altijd fijn om te lezen.

Op dit stuk van de website staat dan ook een korte uiteenzetting van wat ik gebruik en aan wat voor ‘regels’ (in het geval van voeding bijvoorbeeld) ik me houd. En daar waar mogelijk staat er ook uitleg waarom ik die keuze gemaakt heb.  Zo kun je lezen wat voor hulpmiddelen ik gebruik bij het trainen, maar ook wat voor taken Faye precies heeft en waarom ik die taken aanleer.

En ook voor hier geld: heb je vragen? Stel ze dan vooral!
?