Dus, het weer is afkoelen een beetje, en het was zeker tijd om op te halen het hebben van wat plezier weer. Dus nam de dagteam sinds de therapie weer begon, ook goed voor haar, omdat ze de neiging heeft om mijn elk voorsprong te volgen en heb wat moeilijkheden met mij niet in de buurt. Dat is gedeeltelijk goed, want ik moet haar concentreren op mij. Maar er is ook een grote behoefte aan haar om te kunnen blijven met zo of R voor de lol of gewoon omdat ze zouden moeten overnemen. En na twee weken vliegen solo (YAY voor vakantie) verliet ik haar met zo.
Gelukkig overstapte ze gemakkelijk en ze beheren hun eigen taal en leren hoe ze met elkaar kunnen praten.

Nadat ik thuis kwam, had ik wat ontspanning nodig, maar nog steeds moe van alle nachten en werk, en ook meer pijn omdat goed… van de nachten en hard werken. Maar ze had natuurlijk wat tijd nodig om wild te rennen. J kwam terug na twee weken, evenals met Bram, en ze hadden ook wat buiten tijd nodig. Dus vandaag gingen we naar een patch van Heide/zand dichtbij. Het is een officiële ‘ Dogs run free ‘ gebied dus dat is het grootste deel van het plezier. We zijn er nooit eerder gekomen omdat het niet mogelijk is om met de auto naar de ingang te gaan. Veel logistiek werkt niet samen. Het hebben van de Doggy Ride achter mijn rolstoel helpt, ik kan nemen (en nam haar voor) Faye, maar dat nog steeds verlaat J. Na wat snuiven rond op een kaart leek het alsof we de auto in de buurt konden krijgen en slechts ongeveer 275 meter moesten lopen. Voor de meesten dat waarschijnlijk lijkt op gemakkelijke Peasy, maar voor ons betekent het plannen, controleren, optrekken en een aantal goede beraadslaging over de kosten om daar op die manier heen te gaan. Maar goed, we deden het! En Oh hoe we vonden het geweldig…

Er was niemand daar, afgezien van de occasionele fietser langskomen op ongeveer 30 meter afstand. We zaten in het zand, dicht bij het ondiepe (warme) zwembad en net genoten van onze honden doen hun ding. (Ja, het water is schoon) In vergelijking met Engelermeer is het pure ontspannen gelukzaligheid. We kunnen gaan liggen, onze ogen sluiten voor een seconde en zich geen zorgen hoeven te maken over 15 honden die oprennen. Bram heeft nog steeds een aantal sociale kwesties, en Faye is nog steeds ongerust vanwege die Black fucking MOP die beneden leeft.

Faye nam officiële landschaps activiteiten aan, graven loopgraven, zagen sommige begroeide vegetatie en in principe gewoon gaan totaal apeshit. Zou het een heel lang verhaal kunnen maken, maar de basis is gewoon dat ze veel plezier had en graag rondloopt in ondiep water en een puinhoop van zichzelf maakt. Bram deed gewoon zijn ding, gelukkig jagen op de kikkers.

Dus we maakten plannen om snel terug te gaan, neem een lange aantal parasols, eten, boeken, iets om op te liggen en maak er gewoon een dag van. Onze honden kunnen hun ding doen, op zoek naar schaduw of zon, spelen en gewoon gelukkig zijn. En we kunnen ontspannen.