Gisteren was een simpele donderdag, een op de vele donderdag in mijn leven. Maar voor mij zal er nooit meer zo een dag zijn. Deze dag bracht me de boodschap die ik heb gewacht voor een lange tijd. Een dag die de start van de rest van mijn toekomst begint. Vandaag ontving ik een officiële melding dat ik, en dus ook Faye, officieel geaccepteerd Word voor de Assistance Dog Training. We hebben de voorbereidende fase door gelopen. We hebben wat het kost. En na vele jaren van vechten, om dingen te doen “Ik zou gemakkelijk kunnen doen” op mijn eigen. Ik kan nu enkele daarvan laten gaan. Stop met het zetten van zoveel inspanning en energie in de “iedereen doet dat” en heb een beetje hulp. Ja ‘ iedereen ‘ gaat door het leven meestal zonder hulphond, ja iedereen ‘ kan ‘ het doen. Maar na een dergelijke opmerking, ze allemaal niet om mij te vragen op welke prijs het komt voor mij.

Want het is toch gewoon een hond?