Het is zo pluizig!
Een van de eerste dingen die veel mensen opmerken is het feit dat Faye een pup is, en een grote op dat! En haar fluffyness is het tweede waar ze op reageren. Nou geluk voor mij de meeste van die pluis blijft. Zowel haar moeder als haar vader hebben die pluis. Ze zal groeien tot nog groter en langzaam eindigen met een volwassen gezicht, al het haar blijft en soort van verviervoudigen in hoeveelheid. Maar dat haar komt wel met een nadeel.

De straten opruimen
Eerst en vooral: vergieten! Haar e-ver-y-waar! Maar hey, we weten allemaal dat het bezitten van een huisdier wordt geleverd met veel haar. Omdat ze een Duitse herder is, heeft ze een dubbele vacht. Die zijn eigen zorg voor de regeling heeft en maakt haar vacht behoorlijk beheersbaar. Maar het meest gruwelijke deel: de buitenkant wordt deel van je huis. Want al die vacht soort werken zoals Swiffer. Ze maken al deze commercials over hoe die Swiffer wet dingen zijn geweldig en magie met het oppakken van stof en haar met statisch en alles. Probeer een enorme hond te hebben in warm, stoffig en vochtig weer. Ze lopen naar buiten, nemen een korte wandeling tussen de struiken en de helft van die eindigt in uw woonkamer. Gelukkig voor mij krijg ik ondersteuning bij het schoonmaken van mijn huis als onderdeel van de WMO, een wet die mensen helpt om een leven zo normaal mogelijk te doen.

Laten we gaan zwemmen ze zei!
Afgelopen weekend gingen ik en mijn fluffball naar Marije. En sinds het weer was voor het, en voor de eerste keer in 10 + jaar van vriendschap waren we ook, we gingen zwemmen met de honden. Allemaal veel plezier, me en Faye ver in het water, Marije op een bankje en Aedan blaffen alleen zijn tenen te dompelen. Faye heeft dit doen waar ze denkt dat opknoping in mijn armen geweldig is, en terwijl ik haar vasthoudt merkte ik dat er iets vastzat in haar staart. Het voelde en trad op als kauwgom onder water. Dus & @ # $!%. Alle vloeken opzij, fijn ik zal proberen en krijg het later.

Het vermenigvuldigde
Maar op het moment dat ik met haar uit het water stapte, merkte ik ook wat bruine spullen op haar voorste poot. Err… serieus, rolde ze in een stukje kauwgom? Na haar confrontatie met een strip van lijm (degene die je ophangt om te vangen vliegen met) Ik was zo nót kijken uit naar de vaststelling van dit. Maar, nadere inspectie onthulde dat het distels waren. Op haar staart… Voeten… Poten… Buik… Terug. Oh vrede ze waren overal. Zo nam Marije snel een kijkje bij Aedan, want Nou, Faye heeft veel haar en is groter dan Aedan, maar Aedan neemt nog steeds een zware overwinning in de bont afdeling.
En dus eindigden we het vinden van patches van haar verweven met vele distels en onze honden likken en krabben om het af te krijgen. Maar met twee natte honden en niets anders dan onze handen kon niet veel worden gedaan, behalve ervoor te zorgen dat ze eigenlijk een been konden strekken om te wandelen.

In komt de trimtafel
Maar we moesten die distels eruit halen. Dus, we namen bij het douchen onszelf (het is niet alsof ze alleen vasthouden aan de hond en laat de mensen). En out komt de industriële grootte fles van detangler (laat het aan Marije om te worden voorbereid voor iets). Dus ze drenkte hun jassen en we wachtten tot ze opdrogen. We ondervonden dat met een barbecue in de tuin met 25 graden, zijn we niet de beste eigenaren? En na haalde de trimtafel (zoals ik al zei, laat het aan Marije om voorbereid te zijn). Dus ik doe op Faye om haar gewend aan dat te krijgen.

Ik zal je het lied van mijn volk zingen!
Is wat Faye waarschijnlijk dacht. Ze is een vrij kleine puppy en heeft de neiging om veel te piepen. Bijvoorbeeld, buiten het nemen van haar kraag in mijn hand is genoeg om haar EEK uit te maken en laat alle omstanders denken dat ik haar of iets geraakt. Dus, je je voorstellen wat een situatie als dit, het nemen van distels in verstrikt bont, naar voren gebracht. Om het kort te maken, raakte ik gefrustreerd als de hel. Maar met een beetje hulp van mijn vriend hebben we het overwonnen en uiteindelijk had ik een heel mooie geborstelde pup, klaar om nog een week als werkende hond op te nemen!