Dus, tijd om persoonlijk te worden, niet dat ik het denk, alles wat ik in deze blog post praat, is enigszins algemene kennis. En wegschiet weg van bepaalde voorwerpen is gewoon niet mijn kopje thee. Vandaag had ik een afspraak met mijn huisarts, beter bekend als huisarts of voor mij gewoon ' Mr. Doctor '. Of beter, meneer. Stagiair studeren onder mijn arts. Niet dat ik het erg vind, zowel mijn arts, de stagiair en meestal alle mensen die er werken zijn geweldig. Alleen deze keer moesten ze mijn SPIRAALTJE eruit halen, niet iets waar ik ook naar uitkijkt. Ik denk dat ik kan spreken voor velen van ons vrouwen als ik zeg dat het hebben van een arts staren naar uw vajayjay is niet leuk. Ik heb geen schaamte voor mijn lichaam, heb lopen, wachten.. rollen, naakt in de sauna jarenlang en goed, ik ben me zo nemen. En ik weet dat artsen veel hebben gezien, veel een lichaamsdeel voordat ze uiteindelijk naar me staren. Maar het is erg intiem, het is een arts die een schijnwerper op je benedengebied schijnt en bijna zo dichtbij is dat hij daar zijn neus kan steken. Ik bedoel, je wacht meestal een paar data voordat je die intiem met iemand krijgt… Recht?

Kijk naar mij
Dus, meneer. Stagiair komt, brengt me naar de examen kamer en vertelt me om vast te leggen. Geen gynaecoloog, gewoon een algemeen GP-kantoor (sprak daarover met mijn gynaecoloog, maakte een bewuste beslissing) dus ze hebben die beensteunen, maar laten we zeggen dat het beter is om gewoon je voeten tegen de muur te zetten. Spotlight komt op en daar gaan we. Mijn gevoelens van ongemak worden snel opgemerkt, door wie anders dan Faye. Ze springt omhoog en begraaft haar neus in mijn nek geeft me wat likt en begint ' vervelend ' me met haar poten, nippen aan mijn hand, whining, rondlopen en een aantal andere dingen. In principe af te leiden me te concentreren op de onderste helft van mijn lichaam. Na een paar seconden ben ik zelfs vergeten dat iemand daar naar beneden ging omdat ik zo gefocust was op Faye.

Ik houd je in de gaten!
En tot mijn verbazing merkte de dokter op, maar op een positieve manier. "Ze doet een goede baan als dat niet ze is?" Uh goed.. Ja, ze is eigenlijk. En ondertussen nam Faye ook wat snuift bij Mr. Stagiair van dichtbij om te controleren of hij zo goed is als ik doe alsof hij. Hij heeft niet eens terugdeinst of niets, dus Faye kwam terug naar me. Ik raakte afgeleid door de heer. Stagiair praten en Faye lopen over, dus Faye kwam terug en begon met de Shenanigans. Nogmaals vervelend me zo veel dat ik moest opnieuw verschuiven mijn focus. Het vervelende deel is goed in dit geval, ik heb het nodig. Als ze te volgzaam is, zal ik het niet opmerken of kan het me alleen irriteren, wat zal leiden tot het tegenovergestelde van wat nodig is.

Quicky
En het was, niet dat merkte ik. Het was de heer. Stagiair die, tot mijn verbazing, plotseling zei: "goed, we zijn hier klaar". Het exacte moment dat Faye besloot dat ik spullen op mijn eentje kon afhandelen vanaf dat moment en ze neerlegt. Niet voorzichtig, Nee in de speciale puppy en/of Faye manier. Je het beschrijven zoals alle 4 poten plotseling besluiten om niet te kunnen weerstaan aan de zwaartekracht. Het is bijna als Bambi op ijs, alleen zij besluit bewust te gaan voor de val. Ik moest wennen aan dat in eerste, het zag er volledig vertraagd en ongemakkelijk. Maar laten we zeggen dat ze de belangrijkste kandidaat is om "dood spelen" te leren nadat ik doe alsof ik haar met mijn vinger schiet.

Ja bye!
En dat was dat… Ik kon me geen beter opleidings scenario voorstellen. Zeker Kudos voor Mr. Stagiair, in de eerste plaats voor het doen van zijn werk, ten tweede voor het werken langs (of liever, het gebrek aan) met Faye. Ik wou dat zou kunnen worden gezegd voor alle mensen in de wachtkamer, maar gelukkig voor mij Faye het grootste deel van de tijd geeft geen ratten kont over al die mensen. Nog meer als ze haar vest draagt. Ik kon een ding of twee over dat van haar leren…